Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» selam herkese
Çarş. Ağus. 31, 2016 4:05 am tarafından Nokta ~

» ''Yine Yeni Yeniden'' ÖZEL HABER
C.tesi Şub. 07, 2015 1:03 pm tarafından Nokta ~

» ''Yine Yeni Yeniden'' ÖZEL HABER
C.tesi Şub. 07, 2015 1:01 pm tarafından Nokta ~

» Slm ben furkan
C.tesi Şub. 07, 2015 12:55 pm tarafından Nokta ~

» maNga Özel Röportaj | tv8
C.tesi Şub. 07, 2015 12:53 pm tarafından Nokta ~

» maNga - Yine Yeni Yeniden
C.tesi Şub. 07, 2015 12:44 pm tarafından Nokta ~

» Berksan ft.Hande Yener - Haberi Var Mı?
C.tesi Ocak 31, 2015 7:15 am tarafından Nokta ~

» maNga ve Cizgi Karakterleri
Perş. Ocak 29, 2015 9:03 am tarafından Nokta ~

» Birol Giray (BeeGee) feat. Ferman - İki Yol
Perş. Ocak 29, 2015 6:12 am tarafından Nokta ~

» maNga Macau’yu Fethetti
Perş. Ocak 29, 2015 5:58 am tarafından Nokta ~

» Film Tadında Video Klip
Perş. Ocak 29, 2015 5:50 am tarafından Nokta ~

» maNga Radyo Viva`ya konuk oluyor
Salı Ocak 27, 2015 9:05 am tarafından Nokta ~

» maNga - Hani Biz
Salı Ocak 27, 2015 8:59 am tarafından Nokta ~

» maNga - Hint Kumaşı
Salı Ocak 27, 2015 8:55 am tarafından Nokta ~

» Cartel ft. Ferman Akgül - Sen
Salı Ocak 27, 2015 8:42 am tarafından Nokta ~

» maNga-Fazla Aşkı Olan Var Mı?
Salı Ocak 27, 2015 8:40 am tarafından Nokta ~

» İşte Işıkları Söndürseler Bİle albümümüzün ikinci klibi
Salı Ocak 27, 2015 8:37 am tarafından Nokta ~

» EFFICACY: maNga
Salı Ocak 27, 2015 8:33 am tarafından Nokta ~

» Ferman Akgül Ve Halleri
Salı Ocak 27, 2015 8:31 am tarafından Nokta ~

» maNga- Rock'n Coke Libido.
Salı Ocak 27, 2015 8:29 am tarafından Nokta ~

En iyi yollayıcılar
KALÞSÌZ CADI (2562)
 
ЯUH ףЯΛŁłçӘSł (1846)
 
Nokta ~ (1322)
 
RuH UnutuRsun (1257)
 
hayalet (327)
 
qaMe 0weR (296)
 
gkce_maNga (269)
 
MmAnGa_MiRaYy (256)
 
Hüqo (172)
 
*z*e*y*n*e*p* (154)
 

Galeri


Anahtar-kelime

Ağustos 2017
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Takvim Takvim

Anket

Sitemizde Üyelerin Fotoğrafları Diye bir Forum açılsınmı ?

80% 80% [ 4 ]
20% 20% [ 1 ]

Toplam Oylar : 5

Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:30 pm tarihinde online oldu.

SELENA GOMEZ FAN CLUP

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

ilan SELENA GOMEZ FAN CLUP

Mesaj tarafından RuH UnutuRsun Bir C.tesi Ara. 04, 2010 2:16 am

Mandy Cornett ve Ricordo Gomez'in kızı olarak, 22 Temmuz, 1992 yılında doğdu. Annesi Mandy, Selena'yı 16 yaşındayken dünyaya getirdi. Selena'nın doğumundan beş yıl sonra annesi ve babası boşandı. On yıl sonra annesi, Brian Teefy ile evlendi.

Kariyeri [değiştir]
Annesi, Dallas'ta yerel bir tiyatroda oyunculuk yapıyordu. Selena'nın oyunculuk yeteneği buradan gelmektetir. Texas da bir ajans tarafından keşfedilerek 2001 yılında 'Barney&Friends'te Giana adlı karakteri canladırmıştır. 2003 yılında 'Spy Kids 3D-Game Over' filminde küçük bir rol canlandırmıştır. 2005 yılında Selena Gomez 'Walker, Texas Ranger Trial by Fire' filminde Julie karakterini canlandırmıştır. 2006 yılında ise 'Brain Zapped' filminde rol almıştır. Disney Channel dizilerinde boy gösteren Selena, 'The Suit Life of Zack and Cody' dizisinde Gwen karakterini canlandirmıştır. Yine Disney Channel dizisi olan 'Hannah Montana' dizisinde Mikayla rolunu canlandırmıştır. 2007 de ekranlara sunulan 'Waverly Büyücüleri' nde başrol oynayarak Alex Russo karakterini canlandırmıştır. Böylece Disney ailesinde sağlam bir yer kazanmıştır. 2009 yılında çıkan 'Kiss and Tell' albümüyele ününe ün katan Selena 2010 yılında tasarımcılığa başlayarak yeni bir dalda başarı göstermeye adım atmış bulunmaktadır.

Özel Hayatı [değiştir]
Miley Cyrus ve Nick Jonas ilişkisi bittikten sonra 2008'de Nick Jonasla çıkmıştır. Nick Jonas'la ayrıldıktan sonra 2009 yılında Taylor Lautner'la çıkmış fakat bazı kaynaklara göre Taylor'ın babası Dan Lautner ve Selena'nın plak şirketi ilişkilerini onaylamadığı için ayrılmıştır , Selena bir roportajında Taylorlayken çok mutlu olduğunu ama bunu çıkmak olarak nitelendirmemenin yanlış olduğunu söylemiştir şu an Lautner ile çok yakın arkadaştır. 2010'un başında tekrar Nick Jonas'la çıkan Gomez kısa bir süre sonra ayrılmış ve Nick'e kızgın olmadığını belirtmiştir. Bir roportajında aşk nedir bilmediğini ama bulmaya yakın hissettiğini dile getiren Selena 6 ay boyunca kimseyle çıkmamıştır.Daha önceden bazı program yapımcılarının ve radyocuların belirttiğini gibi Selena'nın Wizards of Waverly Place adlı dizideki rol arkadaşı David Henrie ile arasındaki yakın ilişki farklı yorumlanmıştı. Ağustos 2010'da ise beraber yemekte görülen ikilinin arasında birşeyler olduğu konusu iyice gündeme geldi ikili reddetse de yakın kaynaklar aralarında birşeyler olduğunu söylüyor.

Filmografi [değiştir]
Diziler [değiştir]
Yıl Adı
2002—2003 "Barney & Friends" (Barney&Arkadaşları)
2007 "Hannah Montana" (konuk oyuncu)
2007 Wizards of Waverly Place (Waverly Büyücüleri)
2009 Sonny with a chance (Sonny'nin Yıldızı)
2009 Zack ve Cody Güvertede
2009 "Extreme Makeover Home Edition"

Filmler [değiştir]
Diskografi [değiştir]
Yıl Adı
2003 "Spy kids 3D:Game Over "
2005 "Walker, Texas Ranger: Trial by Fire"
2006 "Brain Zapped"
2008 "Horton hears a who"
2008 "Another Cinderella Story"
2009 "Princess Protection Program"
2009 "Wizards of Waverly Place :The Movie"
2009 "Arthur and the Vengeance of Maltazard"
2010 "Ramona and Beezus "
2011 "Monte Carlo"

Yıl Adı
2006 "Brain Zapped"
2007 "Everything Is Not What It Seems"
2008 "Cruella de Vil"
2008 "Tell Me Something I Don't Know"
2008 "New Classic" (Drew Seeley ile)
2008 "Bang a Drum"
2008 "Fly to Your Heart"
2009 "Whoa Oh!" ( Forever the Stickest Kidsile)
2009 "Send it on" (Jonas Brothers,Miley Cyrus ve Demi Lovato ile)
2009 "One and the same" (Demi Lovato ile)
2009 "Head First"
2009 "Magic"
2009 "Disappear"
2009 "Magical"
2009 "Falling down"
2009 "Naturally"
2010 " Trust In Me "
2010 "Live Like There's No Tomorrow"
2010 "Round & Round"
2010 "A year without rain"

Albüm [değiştir]
Kiss and Tell [değiştir]
İlk Albümü,

Numarası Adı
1 Kiss & Tell
2 I Won't Apologize
3 Falling Down
4 I Promise You
5 Crush
6 Naturally
7 The Way I Loved You
8 More
9 As a Blonde
10 I Don't Miss You at All
11 Stop And Erase
12 I Got U
13 Tell Me Something I Don't Know" (New Version)

A Year Without Rain [değiştir]
ikinci Albümü,

Numarası Adı
1 Round & Round
2 A Year Without Rain
3 Rock God
4 Off the Chain
5 Summer's Not Hot
6 Intuition
7 Spotlight
8 Ghost of You
9 Sick of You
10 Live Like There's No Tomorrow
11 Round & Round (Dave Aude Radio Remix)
12 A Year Without Rain (EK's Future Classic Remix Radio Edit)
13 Un Año Sin Ver Llover (A Year Without Rain Spanish Version)

Dış bağlantılar [değiştir]
avatar
RuH UnutuRsun
Mod
Mod

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1257
<b>Puan</b> Puan : 3762
<b>Rep Puan</b> Rep Puan : 9
<b>Nerden</b> Nerden : UzayDan
<b>Yaş</b> Yaş : 20
<b>Ruh Hali</b> Ruh Hali :
<b>Takım</b> Takım :

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ilan Selena Gomez

Mesaj tarafından KALÞSÌZ CADI Bir Salı Şub. 01, 2011 2:14 am



avatar
KALÞSÌZ CADI
Mod
Mod

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2562
<b>Puan</b> Puan : 3767
<b>Rep Puan</b> Rep Puan : 5
<b>Nerden</b> Nerden : Cehennemden
<b>Yaş</b> Yaş : 24
<b>Ruh Hali</b> Ruh Hali :
<b>Takım</b> Takım :

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz