Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» selam herkese
Çarş. Ağus. 31, 2016 4:05 am tarafından Nokta ~

» ''Yine Yeni Yeniden'' ÖZEL HABER
C.tesi Şub. 07, 2015 1:03 pm tarafından Nokta ~

» ''Yine Yeni Yeniden'' ÖZEL HABER
C.tesi Şub. 07, 2015 1:01 pm tarafından Nokta ~

» Slm ben furkan
C.tesi Şub. 07, 2015 12:55 pm tarafından Nokta ~

» maNga Özel Röportaj | tv8
C.tesi Şub. 07, 2015 12:53 pm tarafından Nokta ~

» maNga - Yine Yeni Yeniden
C.tesi Şub. 07, 2015 12:44 pm tarafından Nokta ~

» Berksan ft.Hande Yener - Haberi Var Mı?
C.tesi Ocak 31, 2015 7:15 am tarafından Nokta ~

» maNga ve Cizgi Karakterleri
Perş. Ocak 29, 2015 9:03 am tarafından Nokta ~

» Birol Giray (BeeGee) feat. Ferman - İki Yol
Perş. Ocak 29, 2015 6:12 am tarafından Nokta ~

» maNga Macau’yu Fethetti
Perş. Ocak 29, 2015 5:58 am tarafından Nokta ~

» Film Tadında Video Klip
Perş. Ocak 29, 2015 5:50 am tarafından Nokta ~

» maNga Radyo Viva`ya konuk oluyor
Salı Ocak 27, 2015 9:05 am tarafından Nokta ~

» maNga - Hani Biz
Salı Ocak 27, 2015 8:59 am tarafından Nokta ~

» maNga - Hint Kumaşı
Salı Ocak 27, 2015 8:55 am tarafından Nokta ~

» Cartel ft. Ferman Akgül - Sen
Salı Ocak 27, 2015 8:42 am tarafından Nokta ~

» maNga-Fazla Aşkı Olan Var Mı?
Salı Ocak 27, 2015 8:40 am tarafından Nokta ~

» İşte Işıkları Söndürseler Bİle albümümüzün ikinci klibi
Salı Ocak 27, 2015 8:37 am tarafından Nokta ~

» EFFICACY: maNga
Salı Ocak 27, 2015 8:33 am tarafından Nokta ~

» Ferman Akgül Ve Halleri
Salı Ocak 27, 2015 8:31 am tarafından Nokta ~

» maNga- Rock'n Coke Libido.
Salı Ocak 27, 2015 8:29 am tarafından Nokta ~

En iyi yollayıcılar
KALÞSÌZ CADI (2562)
 
ЯUH ףЯΛŁłçӘSł (1846)
 
Nokta ~ (1322)
 
RuH UnutuRsun (1257)
 
hayalet (327)
 
qaMe 0weR (296)
 
gkce_maNga (269)
 
MmAnGa_MiRaYy (256)
 
Hüqo (172)
 
*z*e*y*n*e*p* (154)
 

Galeri


Anahtar-kelime

Ekim 2017
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Takvim Takvim

Anket

Sitemizde Üyelerin Fotoğrafları Diye bir Forum açılsınmı ?

80% 80% [ 4 ]
20% 20% [ 1 ]

Toplam Oylar : 5

Kimler hatta?
Toplam 4 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 4 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:30 pm tarihinde online oldu.

Soilwork Fan Clup

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

ilan Soilwork Fan Clup

Mesaj tarafından KALÞSÌZ CADI Bir Cuma Şub. 04, 2011 11:15 pm




İsveçli Melodik Death Metal grubu Soilwork 1995 yılı sonunda Inferior Breed adıyla kuruldu. 1996 yılında isimlerini Soilwork olarak değiştiren ve Klasik Gothenburg Death Metal tarzını, güçlü rifler ve 1980 lerin Avrupa ve İngiliz Heavy Metal tarzıyla kaynaştıran grup eşsiz, kendine uyan bir sound elde etti. 1997 yılındaki "In Dreams We Fall Into The Eternal Lake" demosu grubun ilk dönem çalışmalarına göre çok daha melodik ve hızlıydı. İlk albümleri "Steelbath Suicide" (1998) ise tüm dünyada metal magazinleri ve fanları tarafından çok olumlu tepkiler aldı. Ludvig Svartz ve Jimmy Persson bu kayıttan kısa bir süre sonra ayrıldı ve gitarist Ola Frenning ile grupla Stockholm turnesinde tanışan baterist Henry Ranta grubun yeni üyeleri oldular. 1999 yılında "The Chainheart Machine" adlı ikinci albümleri piyasaya çıktı. Defleshed, Cannibal Corpse ve Marduk ile beraber büyük bir dünya turuna çıktılar ve Dark Tranquillity ile beraber de Japonya da kısa bir turda yer aldılar. Daha sonra grup Nuclear Blast firması ile anlaştı ve bu firmadan ardı ardına A Predator's Portrait (2001), Natural Born Chaos (2002), Figure Number Five (2003), Stabbing The Drama (2005) albümlerini yayınladı. A Predator's Portrait (2001) albümünde vokalist Björn ilk kez clean vokaller kullanmaya başlamıştı. Stabbing The Drama albümüyle grup 2005 yılında Amerika da iyi bir ticari başarı elde etti. Aynı sene Ozzfest festivalinde In Flames ile beraber sahne aldılar ve yine aynı sene grubun önemli bir üyesi olan gitarist Peter Wichers grubu bıraktı. Yeni gitarist ise Daniel Antonsson oldu.



Grup Üyeleri;

Björn "Speed" Strid - Vocals
Ola Frenning - Guitars
Daniel Antonsson - Guitars
Sven Karlsson - Keyboards
Ola Flink - Bass
Dirk Verbeuren - Drums


Eski Üyeler;

Peter Wichers - Guitars
Henry Ranta - Drums
Carlos Del Olmo Holmberg - Keyboards
Ludvig Svartz - Guitars
Jimmy Persons - Drums





Diskografi;

In Dreams We Fall Into The Eternal Lake (1997 demo)
Steelbath Suicide (1998)
The Chainheart Machine (2000)
A Predator's Portrait (2001)
Natural Born Chaos (2002)
Figure Number Five (2003)
The Early Chapters (2003 EP)
Stabbing The Drama (2005)



avatar
KALÞSÌZ CADI
Mod
Mod

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2562
<b>Puan</b> Puan : 3767
<b>Rep Puan</b> Rep Puan : 5
<b>Nerden</b> Nerden : Cehennemden
<b>Yaş</b> Yaş : 24
<b>Ruh Hali</b> Ruh Hali :
<b>Takım</b> Takım :

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz