Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» selam herkese
Çarş. Ağus. 31, 2016 4:05 am tarafından Nokta ~

» ''Yine Yeni Yeniden'' ÖZEL HABER
C.tesi Şub. 07, 2015 1:03 pm tarafından Nokta ~

» ''Yine Yeni Yeniden'' ÖZEL HABER
C.tesi Şub. 07, 2015 1:01 pm tarafından Nokta ~

» Slm ben furkan
C.tesi Şub. 07, 2015 12:55 pm tarafından Nokta ~

» maNga Özel Röportaj | tv8
C.tesi Şub. 07, 2015 12:53 pm tarafından Nokta ~

» maNga - Yine Yeni Yeniden
C.tesi Şub. 07, 2015 12:44 pm tarafından Nokta ~

» Berksan ft.Hande Yener - Haberi Var Mı?
C.tesi Ocak 31, 2015 7:15 am tarafından Nokta ~

» maNga ve Cizgi Karakterleri
Perş. Ocak 29, 2015 9:03 am tarafından Nokta ~

» Birol Giray (BeeGee) feat. Ferman - İki Yol
Perş. Ocak 29, 2015 6:12 am tarafından Nokta ~

» maNga Macau’yu Fethetti
Perş. Ocak 29, 2015 5:58 am tarafından Nokta ~

» Film Tadında Video Klip
Perş. Ocak 29, 2015 5:50 am tarafından Nokta ~

» maNga Radyo Viva`ya konuk oluyor
Salı Ocak 27, 2015 9:05 am tarafından Nokta ~

» maNga - Hani Biz
Salı Ocak 27, 2015 8:59 am tarafından Nokta ~

» maNga - Hint Kumaşı
Salı Ocak 27, 2015 8:55 am tarafından Nokta ~

» Cartel ft. Ferman Akgül - Sen
Salı Ocak 27, 2015 8:42 am tarafından Nokta ~

» maNga-Fazla Aşkı Olan Var Mı?
Salı Ocak 27, 2015 8:40 am tarafından Nokta ~

» İşte Işıkları Söndürseler Bİle albümümüzün ikinci klibi
Salı Ocak 27, 2015 8:37 am tarafından Nokta ~

» EFFICACY: maNga
Salı Ocak 27, 2015 8:33 am tarafından Nokta ~

» Ferman Akgül Ve Halleri
Salı Ocak 27, 2015 8:31 am tarafından Nokta ~

» maNga- Rock'n Coke Libido.
Salı Ocak 27, 2015 8:29 am tarafından Nokta ~

En iyi yollayıcılar
KALÞSÌZ CADI (2562)
 
ЯUH ףЯΛŁłçӘSł (1846)
 
Nokta ~ (1322)
 
RuH UnutuRsun (1257)
 
hayalet (327)
 
qaMe 0weR (296)
 
gkce_maNga (269)
 
MmAnGa_MiRaYy (256)
 
Hüqo (172)
 
*z*e*y*n*e*p* (154)
 

Galeri


Anahtar-kelime

Ekim 2017
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Takvim Takvim

Anket

Sitemizde Üyelerin Fotoğrafları Diye bir Forum açılsınmı ?

80% 80% [ 4 ]
20% 20% [ 1 ]

Toplam Oylar : 5

Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:30 pm tarihinde online oldu.

Sarah Connor

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

ilan Sarah Connor

Mesaj tarafından KALÞSÌZ CADI Bir Paz Şub. 06, 2011 8:10 pm

Sarah Terenzi (d. 13 Haziran 1980), bilinen adıyla Sarah Connor, Alman şarkıcı ve söz yazarı.

Sarah Terenzi, büyükbabasının desteğiyle küçüklüğünü soul müzikle iç içe geçirdi.

Küçük yaşta kilisede şarkı söylemeye başlayan Connor, okul yaşantısında ise okul orkestrasına girerek ilk vokal deneyimini yaşadı. Vokal dersleri alabilmek için bir süre garson olarak çalışan sanatçı, 17 yaşındayken Michael Jackson'ın Almanya konseri sırasında sahneye çıkma şansı yakaladı. Bu olay sonrasında eğitimini yarıda bırakarak müzik kariyerine yönelmeye karar veren müzisyen, "Sarah Grey" ismi altında hazırladığı demoları plak şirketlerine göndermeye başladı ve Sony’e bağlı X-Cell Records ile kısa zaman içerisinde anlaşmaya vardı.

2001 senesinde Green Eyed Soul adlı ilk albümünü Rob Tyger, Kay Denar, Bülent Arış, Diane Warren ve Toni Cottura prodüksiyonunda yayımlayan Sarah Connor, albümüne Amerikalı R&B sanatçısı TQ'yu konuk etti. Albümle Almanya listelerinde 2 numara olmayı başaran Connor, esas başarıyı albümden piyasaya sürülen "From Sarah With Love" adlı 3. single ile yakaladı. Single ile Almanya dışında birçok ülkenin listesinde de ilk 10'a girerek ismini Avrupa çapında duyuran sanatçı, ayrıca albümden "Let’s Get Back To Bed – Boy!", "French Kissing" ve "If You Were My Man" adlı parçaları single olarak müzikseverlere sundu.

2002 senesinde Unbelievable adlı 2. albümünü piyasaya süren Sarah Connor, albümün prodüksiyonunda Wyclef Jean, Bülent Arış, Diane Warren ve Jerry Duplessis ile çalıştı. Albümle Almanya listelerinde 10 numarada kalan Connor, ne var ki albümde yer alan Wyclef Jean ile ortak çalışması "One Nite Stand (Of Wolves and Sheep)"'i ilk single olarak yayımlayarak ilk albümdeki başarısını devam ettirdi. Single, Almanya listelerinde 5 numara olurken, albümden yayımlanan 2. single, "Skin On Skin" listelerde aynı başarıyı yakaladı. Albümden ayrıca "He's Unbelievable" adlı parçayı da single olarak müzikseverlere ileten sanatçı, 4. single "Bounce" ile de ilk kez Amerikalı müzikseverlerle buluştu.

2002 senesinde Natural grubundan Mark Terenzi ile tanışan ve romantik bir ilişkiye başlayan Sarah Connor, 2003 senesinde Terenzi ile nişanlandı. Aynı sene A Night To Remember adlı ilk DVD'sini hayranlarına sunan Connor, bu sırada ilk çocuğuna da hamile kaldı. Senenin sonunda Key To My Soul adlı 3. stüdyo albümünü Rob Tyger, Kay Denar, Diane Warren ve Stephen Shape prodüktörlüğünde piyasaya süren sanatçı, albümün ismini yakında doğacak olan ilk çocuğundan etkilenerek belirledi. Albüm, Almanya listelerinde 8 numaraya yerleşirken, albümdeki konuk müzisyenler arasında TQ, Natural ve Naturally 7 yer aldı. Albümden "Music Is The Key" ve "Just One Last Dance" parçaları single olarak yayımlandı ve her iki single da Almanya listelerinde zirveye yerleşti.

2004 senesinde kendi ismiyle aynı ismi taşıyan ilk derleme albümünü müzikseverlere sunan Sarah Connor, 2005 senesinde de Naughty But Nice adlı 4. stüdyo albümünü Rob Tyger ve Kay Denar prodüktörlüğünde yayımladı. Albümle ilk kez Almanya listelerinde 1 numara olan Connor, albümden "Living To Love You" ve "From Zero To Hero" adlı parçaları single olarak piyasaya sürdü. Her iki single’la da Almanya listelerinde zirvede bulunan sanatçı, aynı sene eşi Mark Terenzi ile "Sarah And Marc In Love" adlı televizyon programına başladı.

2005 senesini hayranlarına sunduğu Christmas In My Heart adlı noel albümüyle kapatan Sarah Connor, albümünde noel şarkılarından etkilenerek yazdığı bestelerini bulundurdu. Albümle Almanya listelerinde 6 numara olan Connor, albümden “Christmas In My Heart” ve “The Best Side Of Life” adlı parçaları single olarak yayımladı.

2006 senesinde “Christmas In My Heart” adlı 2. DVD'sini müzikseverlere ulaştıran Sarah Connor, 2007 Mart ayında Soulicious adlı 5. stüdyo albümünü yine Kay Denar ve Rob Tyger prodüktörlüğünde yayımladı. Albümde 1960, 1970 ve 1980’lerin parçalarını kendi yorumuyla seslendiren Connor, "Your Precious Love" adlı parçada Marvin Gaye ile biraraya geldi. Ayrıca albümde 2 tane yeni parçasını da bulunduran sanatçı, albümüyle Almanya listelerinde 6 numaraya yerleşti. Albümden "The Impossible Dream (The Quest)", "Sexual Healing" ve "Son Of a Preacher Man" parçaları single olarak yayımlanan başarılı müzisyen yeni albümü Sexy As Hell'in ilk single'ı olarak "Under My Skin" parçasını yayımladı.

Diskografi ;

2001: Green Eyed Soul
2002: Unbelievable
2003: Key to My Soul
2005: Naughty but Nice
2005: Christmas in My Heart
2007: Soulicious
2008: Sexy as Hell


avatar
KALÞSÌZ CADI
Mod
Mod

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2562
<b>Puan</b> Puan : 3767
<b>Rep Puan</b> Rep Puan : 5
<b>Nerden</b> Nerden : Cehennemden
<b>Yaş</b> Yaş : 24
<b>Ruh Hali</b> Ruh Hali :
<b>Takım</b> Takım :

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ilan Sarah Connor Resimleri

Mesaj tarafından KALÞSÌZ CADI Bir Paz Şub. 06, 2011 8:13 pm



avatar
KALÞSÌZ CADI
Mod
Mod

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2562
<b>Puan</b> Puan : 3767
<b>Rep Puan</b> Rep Puan : 5
<b>Nerden</b> Nerden : Cehennemden
<b>Yaş</b> Yaş : 24
<b>Ruh Hali</b> Ruh Hali :
<b>Takım</b> Takım :

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ilan Geri: Sarah Connor

Mesaj tarafından Misafir Bir C.tesi Mart 05, 2011 12:54 am

tşk
avatar
Misafir
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ilan Geri: Sarah Connor

Mesaj tarafından KALÞSÌZ CADI Bir C.tesi Mart 05, 2011 1:33 am

Rica Ederim


avatar
KALÞSÌZ CADI
Mod
Mod

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2562
<b>Puan</b> Puan : 3767
<b>Rep Puan</b> Rep Puan : 5
<b>Nerden</b> Nerden : Cehennemden
<b>Yaş</b> Yaş : 24
<b>Ruh Hali</b> Ruh Hali :
<b>Takım</b> Takım :

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ilan Geri: Sarah Connor

Mesaj tarafından Sponsored content


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz