Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» selam herkese
Çarş. Ağus. 31, 2016 4:05 am tarafından Nokta ~

» ''Yine Yeni Yeniden'' ÖZEL HABER
C.tesi Şub. 07, 2015 1:03 pm tarafından Nokta ~

» ''Yine Yeni Yeniden'' ÖZEL HABER
C.tesi Şub. 07, 2015 1:01 pm tarafından Nokta ~

» Slm ben furkan
C.tesi Şub. 07, 2015 12:55 pm tarafından Nokta ~

» maNga Özel Röportaj | tv8
C.tesi Şub. 07, 2015 12:53 pm tarafından Nokta ~

» maNga - Yine Yeni Yeniden
C.tesi Şub. 07, 2015 12:44 pm tarafından Nokta ~

» Berksan ft.Hande Yener - Haberi Var Mı?
C.tesi Ocak 31, 2015 7:15 am tarafından Nokta ~

» maNga ve Cizgi Karakterleri
Perş. Ocak 29, 2015 9:03 am tarafından Nokta ~

» Birol Giray (BeeGee) feat. Ferman - İki Yol
Perş. Ocak 29, 2015 6:12 am tarafından Nokta ~

» maNga Macau’yu Fethetti
Perş. Ocak 29, 2015 5:58 am tarafından Nokta ~

» Film Tadında Video Klip
Perş. Ocak 29, 2015 5:50 am tarafından Nokta ~

» maNga Radyo Viva`ya konuk oluyor
Salı Ocak 27, 2015 9:05 am tarafından Nokta ~

» maNga - Hani Biz
Salı Ocak 27, 2015 8:59 am tarafından Nokta ~

» maNga - Hint Kumaşı
Salı Ocak 27, 2015 8:55 am tarafından Nokta ~

» Cartel ft. Ferman Akgül - Sen
Salı Ocak 27, 2015 8:42 am tarafından Nokta ~

» maNga-Fazla Aşkı Olan Var Mı?
Salı Ocak 27, 2015 8:40 am tarafından Nokta ~

» İşte Işıkları Söndürseler Bİle albümümüzün ikinci klibi
Salı Ocak 27, 2015 8:37 am tarafından Nokta ~

» EFFICACY: maNga
Salı Ocak 27, 2015 8:33 am tarafından Nokta ~

» Ferman Akgül Ve Halleri
Salı Ocak 27, 2015 8:31 am tarafından Nokta ~

» maNga- Rock'n Coke Libido.
Salı Ocak 27, 2015 8:29 am tarafından Nokta ~

En iyi yollayıcılar
KALÞSÌZ CADI (2562)
 
ЯUH ףЯΛŁłçӘSł (1846)
 
Nokta ~ (1322)
 
RuH UnutuRsun (1257)
 
hayalet (327)
 
qaMe 0weR (296)
 
gkce_maNga (269)
 
MmAnGa_MiRaYy (256)
 
Hüqo (172)
 
*z*e*y*n*e*p* (154)
 

Galeri


Anahtar-kelime

Kasım 2017
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Takvim Takvim

Anket

Sitemizde Üyelerin Fotoğrafları Diye bir Forum açılsınmı ?

80% 80% [ 4 ]
20% 20% [ 1 ]

Toplam Oylar : 5

Kimler hatta?
Toplam 5 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 5 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 290 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:30 pm tarihinde online oldu.

ROBERT PATTINSON FAN CLUP

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

ilan ROBERT PATTINSON FAN CLUP

Mesaj tarafından RuH UnutuRsun Bir C.tesi Ara. 04, 2010 2:17 am

Pattinson, Clare ve Richard ailesinin tek erkek çocuklarıdır. Pattinson'ın Lizzy ve Victoria adında iki ablası vardır. Pattinson, Barnes Tiyatrosu'nun ve aynı zamanda Londralı bir müzik grubunun da üyesidir. 13 yaşında okuldan atıldıktan sonra Harrodian Özel Okulu'na girerek burada eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Pattinson, oyunculuk kariyerinde Twilight (Alacakaranlık) serindeki canlandırdığı Edward Cullen karakteri ile tanınmıştır. Seride yer alan filmler yazar Stephenie Meyer'in kitaplarından esinlenerek yapılmıştır. Pattinson, daha önce Harry Potter ve Ateş Kadehi, Pattinson filmde, Üçbüyücü Turnuvası'nda Hogwarts'ı temsil edecek olan Cedric Diggory, Little Ashes filminde Salvador Dali, The Haunted Airman filminde Tobby Jugg gibi rollerde yer almıştır.

2010'da Remember Me (Beni Unutma) adlı filmde Tyler Hawkins karakterini canlandırmıştır. Filmdeki rol arkadaşı Lost dizisiyle ünlenen Emilie De Ravin olmuştur. 2010 yılında Pattinson'un rol aldığı bir diğer film olan ve Mayıs 2011'de Türkiye'de vizyona girmesi planlanan Bel Ami filminde yer almıştır. Filmde ünlü gazeteci Georges Duroy karakterini canlandıran Pattinson'un filmdeki rol arkadaşı Kill Bill filmi ile tanınan Uma Thurman olmuştur. Pattinson Türkiye'de 15 Nisan 2011'de vizyona girecek olan Water For Elephants (Filler İçin Su) filminde yer almaktadır. Filmde Jacob Jankowski karakterini canlandırmaktadır. Filmdeki rol arkadaşı Reese Witherspoon'dur.

2010 MTV Film Ödülleri'nde en iyi erkek oyuncu ve uluslararası yıldız ödüllerinin de sahip olan Pattinson 2009'da Time dergisi tarafından yaşayan en seksi erkek seçilmiştir.[1]

Özel hayatı [değiştir]
Annesinin adı Clare, babasının adı Richard'dır. Lizzy ve Victoria adında iki ablası vardır. Londra'da bulunan Harrodian Özel Okulu'nu bitirmiştir.

Filmografi [değiştir]
Yıl Film Rolü Notlar
2004 Vanity Fair Rawdy Crawley
Ring of the Nibelungs Giselher
2005 Harry Potter ve Ateş Kadehi Cedric Diggory
2006 The Haunted Airman Toby Jugg
2007 The Bad Mother's Handbook Daniel Gale
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Cedric Diggory
2008 How To Be Art Strasbourg Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu Ödülü[2]
Alacakaranlık Edward Cullen
2009 Little Ashes Salvador Dalí
Yeni Ay Edward Cullen
2010 Beni Unutma Tyler Hawkins
Tutulma Edward Cullen
2011 Bel Ami Georges Duroy
Water For Elephants Jacob Jankowski
Unbound Captives

Ödülleri [değiştir]
Strasbourg Uluslararası Film Festivali 2008: Yeni Bir Özellik: Robert Pattinson
Hollywood Film Festivali 2008: Yeni Hollywood Ödülü: Robert Pattinson
MTV Movie Awards 2009: En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu Best Newcomer : Robert Pattinson (Alacakaranlık)
MTV Movie Awards 2009: En İyi Dövüş Sahnesi: Robert Pattinson ve Cam Gigandet (Alacakaranlık)
MTV Movie Awards 2009: En İyi Öpüşme Sahnesi: Robert Pattinson ve Kristen Stewart (Alacakaranlık)
Teen Choice Awards 2009: En İyi Drama Filmi Erkek Oyuncusu: Robert Pattinson (Alacakaranlık)
Teen Choice Awards 2009: En Çekici Erkek: Robert Pattinson
Spike Scream Awards 2009: En İyi Fantastik Film Erkek Oyuncusu: Robert Pattinson (Alacakaranlık)
National Movie Awards 2010: Yılın En İyi Performans Gösteren Oyuncusu: Robert Pattinson
MTV Movie Awards 2010: Küresel Yıldız: Robert Pattinson
MTV Movie Awards 2010: En İyi Fantastik Film Erkek Oyuncusu:(Alacakaranlık Efsanesi:Yeni Ay) Robert Pattinson
MTV Movie Awards 2010: En İyi Öpüşme Sahnesi: Robert Pattinson ve Kristen Stewart(Alacakaranlık:Yeni Ay)
Teen Choice Awards 2010 :En İyi Drama Filmi Erkek Oyuncusu:(Beni Unutma)Robert Pattinson
Teen Choice Awards 2010 :En İyi Yaz Filmi Erkek Oyuncusu:(Alacakaranlık Efsanesi:Tutulma)Robert Pattinson
Teen Choice Awards 2010 :En İyi Öpüşme Sahnesi: Robert Pattinson ve Kristen Stewart (Alacakaranlık Efsanesi:Yeni Ay)
Teen Choice Awards 2010 :En İyi Kimya: Kristen Stewart ve Robert Pattinson (Alacakaranlık Efsanesi:Yeni Ay)
Spike Scream Awards 2010: En İyi Fantastik Film Erkek Oyuncusu:(Alacakaranlık Efsanesi:Tutulma) Robert Pattinson
avatar
RuH UnutuRsun
Mod
Mod

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1257
<b>Puan</b> Puan : 3762
<b>Rep Puan</b> Rep Puan : 9
<b>Nerden</b> Nerden : UzayDan
<b>Yaş</b> Yaş : 21
<b>Ruh Hali</b> Ruh Hali :
<b>Takım</b> Takım :

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ilan Robert Pattinson Resimleri

Mesaj tarafından KALÞSÌZ CADI Bir Salı Şub. 01, 2011 2:09 am



avatar
KALÞSÌZ CADI
Mod
Mod

<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2562
<b>Puan</b> Puan : 3767
<b>Rep Puan</b> Rep Puan : 5
<b>Nerden</b> Nerden : Cehennemden
<b>Yaş</b> Yaş : 24
<b>Ruh Hali</b> Ruh Hali :
<b>Takım</b> Takım :

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz